КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ СОФИЯ

Фотографските курсове на Great Photo Art са изцяло практически,  което е първото от най-хубавите им качества. Уроците се провеждат предимно събота и неделя, което пък е второто от най-хубавите им качества. А те са общо... много.
 
43 астрономически часа изцяло практическа фотография 

в 4 седмици.

Информация за графика на съботно-неделната група можеш да намериш ТУК!

Техника: най-добре е да посещаваш курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България, Canon Балгария. За участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България, Канон Балгария предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи. Фотоапаратите са ограничен брой и се ползват след предварителна заявка.

ТЕМИ В КУРСА:

1. Избор на цифров фотоапарат.

2. Устройство и функции на цифровия фотоапарат. Особености при работа с цифрови фотоапарати - автоматични и ръчни настройки. Скорост, диафрагма, фокусни разстояния, баланс на бяло, корекция на експозицията, работа при различни чувствителности, работа със светкавицата. Различни настройки.

3. Основи на композицията. Избор на обект. Избор на гледна точка. Преден и заден план. Фокусиране в различни отстояния. Цветна хармония.

6. Приложна фотография. Изграждане на асоциативно мислене..

7. Как да снимаме при ниска осветеност и през нощта. Нощни снимки от ръка и със статив. Работа с портативна светкавица.

8. Портретна фотография - видове портрети, избор на подходяща техника и обективи.

Ще се радваме да станете наш ученик!

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.